AFSPRAAK IS AFSPRAAK

“Iedere samenwerking is gebaseerd op vertrouwen. Hart in Friesland is al jaren voor ons een betrouwbare partner. Wij blijven graag ons vertrouwen geven. “Notaris Mr Hilbrand Breuker

- Breuker Vellinga Wiersma Netwerk Notarissen -

Mr Hilbrand Breuker over Woningontruiming door Hart in Friesland

“Wij werken graag samen met Hart in Friesland. Een aantal keren per jaar schakelen wij, vaak als executeur, Hart in Friesland in bij het leegmaken/ontruimen van een woning. Voor ons is erg belangrijk dat er correct, integer en snel wordt gehandeld.

Correct omdat wij als executeur rekening en verantwoording moeten afleggen aan de erfgenamen.

Integer omdat het gaat om spullen van een ander, waar met respect mee omgegaan dient te worden. Zo worden persoonlijke papieren en administratie altijd bij ons wordt ingeleverd.

En snel omdat het te ontruimen object vaak weer meteen verhuurd moet worden of zo snel mogelijk in de verkoop moet kunnen.
Aan al die criteria voldoet Hart in Friesland zonder meer. Afspraak is afspraak bij hen. En dat alles uiteraard tegen marktconforme tarieven. Bovendien is een leuke bijkomstigheid dat zij ook nog goede doelen in de regio steunen!

Iedere samenwerking is gebaseerd op vertrouwen. Hart in Friesland is al jaren voor ons een betrouwbare partner. Wij blijven graag ons vertrouwen geven.”

 

Logo Notarissen Breuker Vellinga Wiersma